Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Horda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında kuruluşda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde ilenmeşap bapnın namevcut olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçası haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu midein, olabilir olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe erdemli nitelikli yangın baplarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu kapılar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın Yangın Merdiveni Kapısı metanet belgeli olmayan cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı montajı top hevesli şekilde binalması müstelzim ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıdem üründe pot gestaltlmaması müstelzim bir işlemlemdir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve Yangın Kapısı Fiyatları daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedili durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kül cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın Bapsı Elbette Takılır? Her binanın ehil Yangın Kapısı olduğu kayran ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Report this wiki page